PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Estruga triomfa a la Molina i millora la seva puntuació FIS

L’andorrà completa la seva millor carrera de la temporada

Per El Periòdic

Estruga al podi, ahir.
Estruga al podi, ahir. | FAE

L’esquiador andorrà, Pirmin Estruga, va aconseguir la victòria ahir a les pistes de la Molina en el darrer eslàlom CIT d’aquest cap de setmana. Estruga va fer la seva millor carrera del que portem de temporada en la disciplina tècnica, compartint el millor temps amb l’espanyol Marc Ubeira, 1.41.90, marcant així 48.23 punts FIS que milloren els seus actuals 49.01, augmentant lleugerament la seva puntuació total FIS.

En quarta posició, va arribar a la línia de meta el també andorrà Robert Solsona, mentre que l’EEBE, Marc Fernández, va quedar cinquè amb +1.89, amb 61.77, gairebé igualant els 61.39 actuals.

Pel que fa al Top 10, Salvador Cornella va arribar en la setena posició, mentre que Pere Cornella va ser qui va marcar la desena posició.

Del grup EEBE, també van finalitzar la cursa Martí Llort, arribant 25a i gairebé igualant els seus actuals 101.14 punts amb 101.96, i Antoni Bea, que va obtenir la posició número 33. Per acabar, l’últim dels esquiadors andorrans va ser Nico Daban, qui va arribar en 33a posició.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT