PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Red Bull Homerun aplega més de 300 persones

La cursa més divertida de la temporada conclou amb la participació de grans esportistes mundials

Per El Periòdic

Un instant de la sortida de la Red Bull Homerun.
Un instant de la sortida de la Red Bull Homerun. | Adrian Moles / Red Bull Content Pool

La Red Bull Homerun conclou una nova edició amb un èxit de participació de més de 300 persones, tenyint les muntanyes de Grandvalira de tota classe de colors que van conformar les disfresses dels participants. Minions, Teletubbies, Barbies, gossos dàlmates, hamburgueses humanes i, fins i tot, mosques gegants van transformar el blanc nevat del Pirineu andorrà en un festival de color durant la celebració de la cursa que ja és tota una referència per als amants dels esports d’hivern. El sector del Tarter de l’estació d’esquí Grandvalira va acollir aquest dissabte 3 de febrer la que és la competició més creativa, enginyosa i explosiva de la temporada.

Entre els participants van destacar les figures de l’skater Danny León, la surfista Laura Coviella, el windsurfista Liam Dunkenberk, el brasiler Lucas Fink, tres vegades campió mundial de skimboard i habitual de Nazaré, així com el jugador de pilota basca, Iñaki Osa Goikoetxea, i el pilot de ral·li, Gil Membrado.

Queralt Castellet, una de les grans snowboarders de halfpipe de l’última dècada, tampoc es va voler perdre la carrera. La campiona catalana va arribar com a ambaixadora de l’esdeveniment i va romandre entre el públic, ja que es troba a la recta final de la recuperació de la seva lesió. «No podia faltar, és la cursa més divertida. El simple fet de trepitjar neu per a mi ja és un repte aconseguit», va declarar la snowboarder catalana.

Marc Beascoechea es va imposar en la categoria d’esquí, mentre que a la d’snowboard el veterà Jamie Phillip va vèncer per tercer any consecutiu.
Els premis femenins van anar a parar a les mans de l’esquiadora Julia Bellsolá, que va repetir triomf, i la snowboarder, Ana Amor. Totes dues es van mostrar encantades. Per a elles, la Red Bull Homerun és, sens dubte, la carrera imprescindible de l’any. «La veritat és que la carrera ha estat tota una experiència, ja em tenen abonada cada any», va assegurar Amor. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT