PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Del Rio no es posa sostre pel Campionat Mundial de Planica

La fondista andorrana es prepara per competir el pròxim dilluns a Eslovènia

Per El Periòdic

La fondista, Gina del Rio, entrenant a Planica, Eslovènia.
La fondista, Gina del Rio, entrenant a Planica, Eslovènia. | FAE

L’esquiadora andorrana, Gina del Rio, va arribar aquesta setmana a Planica, Eslovènia, on a partir del dilluns disputarà els Campionats del Món júniors d’esquí de fons. L’atleta farà front a aquesta competició amb l’objectiu de donar-ho tot i exposar tot el seu potencial contra les millors fondistes del món. De moment, la fondista de la FAE està entrenant a l’estació eslovena, on ja es van disputar l’any passat els Mundials absoluts. 

Del Rio té previstes diferents sessions d’entrenament i activació els dies previs a Planica, després d’una preparació que va perfilar setmanes abans i que els últims dies va completar també a França.

L’andorrana competirà en tres curses al llarg de la setmana. La primera serà el pròxim dilluns 5 de febrer, a partir de les 10.30 hores, amb les sessions de classificació de l’Sprint. A les 13.00 hores estan previstes les finals de l’Sprint. 

Després, el dimarts 6 de febrer s’efectuaran sessions d’entrenament, mentre que la competició tornarà el dimecres 7 de febrer, amb els 20km mass start patinadors a les 11.15 hores. Dijous 8 de febrer, novament, dia d’entrenament i ja divendres 09.00 a les 10.00 hores, última cursa amb els 10km individual en clàssic.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT