PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Una baralla a l'exterior d'un local d'oci nocturn acaba amb dos detinguts

Els fets van tenir lloc la matinada de dijous al Pas de la Casa entre dos turistes

Per El Periòdic

L'edifici de la Policia.
L'edifici de la Policia. | Policia d\'Andorra

La Policia ha detingut al Pas de la Casa a un turista de 38 anys com a presumpte autor de delictes contra la seguretat col·lectiva i contra la salut pública; i un altre turista, de 41 anys, com a presumpte autor de delictes contra la funció pública, l'honor i la llibertat.

L'arrest es va produir la matinada de dijous després que els agents haguessin d'intervenir perquè els dos homes s'estaven barallant a l'exterior d'un local d'oci nocturn de la localitat encampadana. En el moment de controlar-los, el turista de 41 anys es va resistir i va començar a insultar i amenaçar de mort els policies. A l'altre, de 38 anys, els agents li van trobar durant l'escorcoll de seguretat una navalla amb una fulla de 10 centímetres i, per tant, de port prohibit. A més, es trobava en possessió de 0,6 grams de cocaïna.

Els darrers dies, el cos d'ordre també ha detingut tres homes més com a presumptes autors de delictes contra la seguretat en el tràfic jurídic. Un d'ells, de 33 anys, va ser arrestat per identificar-se a la frontera del riu Runer amb un carnet de conduir fals; a un segon, de 32 anys i no resident, se'l va detenir a la frontera del Pas de la Casa per haver-se identificat amb una identitat falsa i, finalment, el tercer, de 28 anys, va ser detingut al poble del Pas, també per haver-se identificat amb una identitat falsa. En aquest darrer cas, va ser un agent de Duana qui va donar l'avís a la Policia després de controlar-lo amb 200 paquets de tabac de contraban.

Pel que fa a la conducció sota els efectes de l'alcohol, des de dimecres a la nit el Cos de Policia ha arrestat tres homes més, de 57, 27 i 47 anys amb taxes d'1,10; 1,35 i 1,20, respectivament. Als dos primers se'ls va controlar quan conduïen de forma erràtica per la carretera de l'Obac i per l'avinguda de la Bartra. L'últim, arran d'un accident amb danys materials dijous a la nit a la carretera de la Comella.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT