PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Saló del Videojoc canvia de data i es farà al novembre

Les dates ja han estat validades pel Comú d’Escaldes-Engordany

Per El Periòdic

Un instant de l’edició anterior.
Un instant de l’edició anterior. | Maria Lozano

Andorra Telecom ha hagut de canviar la data del Saló del Videojoc, passant-lo del febrer al novembre, fet que, segons van informar en un comunicat, sorgeix de la necessitat d’optimitzar la participació d’Andorra Telecom en diversos esdeveniments significatius durant el mes de febrer als que se sumen esdeveniments de rellevància nacional que coincidirien amb el mateix Saló. A això s’hi afegeix el llançament al mercat europeu, aquest estiu, d’una innovadora tecnologia, les ulleres Vision Pro d’Apple, que es voldrien portar al saló perquè els visitants les provin.

Les dates, van apuntar, ja han estat validades pel Comú d’Escaldes-Engordany, institució col·laboradora, i l’esdeveniment tindrà lloc del divendres 8 al diumenge 10 de novembre, a la sala Prat del Roure.

D’altra banda, les formacions en videojocs que la companyia organitza conjuntament amb la Universitat d’Andorra, dirigides en aquesta edició als estudiants de l’ESO, Batxillerat i Formació Professional, es mantenen al calendari. Aquestes formacions es duran a terme durant aquest mes de febrer a les instal·lacions de la Universitat, com ja s’ha fet en els darrers anys.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT