PUBLICITAT

Una Gutiérrez impacient obté el 42è lloc en un gegant de Copa d'Europa

  • Els júniors de primer any Ferrer, Barios i Casal tenen un debut «correcte» en curses FIS
EL PERIÒDIC
KVITFJELLIZINAL

Periodic
Moments difícils per a Gutiérrez en una de les proves de Vancouver Foto: EL PERIÒDIC

Mireia Gutiérrez es va mostrar ahir massa accelerada en un gegant de la Copa d'Europa disputat en l'estació noruega de Kvitfjell. La precipitació corredora andorrana la va afectar de manera negativa i va acabar obtenint la 42a posició de les 36 que van completar les dues mànegues en una cursa que van iniciar prop d'un centenar de participants, amb la consecució de 43,74 punts FIS.

Gutiérrez sortia amb el dorsal 58 i segons els seus entrenadors de l'equip francès «va voler sortir a totes». La pista, però, era difícil i ja estava bastant deteriorada, cosa que la va fer cometre errades. «En aquesta disciplina està esquiant millor que la temporada passada però li falta polir alguns aspectes tècnics, tot i que la progressió està sent bona», van indicar els entrenadors.

La lectura, doncs, és que la número u femenina d'Andorra té encara marge de millora, tal i com va demostrar ja més tranquil·la en la segona mànega, en la qual segons els tècnics «va esquiar millor» tot i que de nou va marcar un dels pitjors registres de les 46 que van acabar.

Avui Gutiérrez torna a tenir cita a la mateixa estació, en un super gegant corresponent de nou a la Copa d'Europa. També tenen competició a Funesladen Kevin Esteve, Marc Oliveras, Nil Ruíz, Artur Pallàs, Arnau Puig i Roger Vidosa, qui s'ha desplaçat a l'estació sueca per afrontar un eslàlom FIS.

A més de Gutiérrez ahir van tenir competició a Zinal (Suïssa) Pol Ferrer, Gabriel Barios i Guillem Casal, que dilluns havien debutat en curses FIS júniors. Segons la Federació Andorrana d'Esquí tots tres van tenir una estrena «correcta» dilluns: Ferrer, que sortia amb el dorsal 106, va acabar el 67è amb 114,35 punts. Barios i Casal van deixar bones sensacions fins que van caure. Ahir va ser pitjor, ja que els tres van quedar fora de cursa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT