PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Oberta la convocatòria per al curs de cap de taller de vehicles automòbils

Les sessions es realitzaran el 20 i 27 de febrer a la seu central del COEX

Per El Periòdic

L'edifici administratiu del Govern.
L'edifici administratiu del Govern. | Arxiu ANA

El Govern va obrir ahir la convocatòria per apuntar-se al curs per obtenir el certificat de capacitació professional com a cap de taller de reparació de vehicles automòbils. Per tal de facilitar l'assistència de les persones que puguin estar interessades, s'ofereixen dues sessions amb el mateix contingut que tindran lloc el 20 i el 27 de febrer, de les 09.00 a les 13.30 hores i de les 15.00 a les 17.30 hores cadascuna d'elles.

La formació es farà a les dependències centrals del COEX, a l'avinguda de la Bartra d'Encamp. Posteriorment, es realitzarà l'examen, que tindrà lloc el 23 de febrer a les 09.00 hores per als candidats de la primera sessió; mentre que els candidats de la segona sessió podran fer l'examen l'1 de març també a les 09.00 hores. En els dos casos la prova es durà a terme a les dependències centrals del COEX.

Les persones interessades han d'inscriure's al servei de tràmits de l'edifici administratiu del Govern abans de les 15.00 hores del 14 de febrer, i han de pagar 80,40 euros en concepte de drets d'inscripció.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT