PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Comença l’edició del 10è concurs RECcrea

És un projecte de dinamització en què es fan curtmetratges

Per El Periòdic

Arrenca la 10a edició del concurs 'RECcrea'.
Arrenca la 10a edició del concurs 'RECcrea'. | Arxiu ANA

El servei de Política Lingüística de Govern posa en marxa la fase formativa del desè Concurs de curtmetratges RECcrea, en col·laboració amb l'Associació Ull-nu, amb 30 sessions a les aules de tercer i quart de segona ensenyança a tots els sistemes educatius del país. Els professionals de l'associació, doncs, orienten als alumnes en l'elaboració dels guions i dels curtmetratges, la direcció d'actors i la supervisió del treball audiovisual, a través de diverses formacions que clouran al març.

RECcrea és un projecte de dinamització adreçat als estudiants de tercer i quart de segona ensenyança amb l'objectiu de promoure la creativitat audiovisual. Està patrocinat per Pyrénees Andorra. Els curtmetratges han de ser amb català, de temàtica lliure i no poden durar més de vuit minuts. El termini per lliurar els originals s'acaba el 26 d'abril.

Els tres primers classificats rebran vals de compra per a Pyrénees Andorra i els seus curts s'emetran a Andorra Televisió. Tots els finalistes rebran un diploma acreditatiu i un obsequi. El concurs compta amb el suport dels centres educatius i de Ràdio i Televisió d'Andorra, que en l'edició passada va rebre 18 originals, en què van prendre part 80 alumnes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT