PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El web del BOPA ja inclou la legislació actualitzada

La pàgina recull tots els textos refosos de lleis i reglaments

Per El Periòdic

Portal jurídic d'Andorra
Portal jurídic d'Andorra | WWW.PORTALJURIDICANDORRA.AD

El Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) ha ampliat els serveis d'accés gratuït i obert a tots els ciutadans al Portal Jurídic al qual s'hi pot accedir a través de l'enllaç: www.portaljuridicandorra.ad.com on a partir d'avui es pot consultar la legislació actualitzada i consoldada del Principat.

El portal web ofereix els textos refosos de lleis i reglaments a partir de l'any 1989 en què va aparèixer el primer BOPA, i les redaccions històriques de cada llei i reglament que hagin tingut modificacions. Al web també hi ha disponible una fitxa de situació de cada document, amb les modificacions sofertes, cercador, índex de documents i versions per imprimir.

El Portal Jurídic ha estat creat gràcies al conveni signat pel Govern i el Consell General l'octubre del 2023 amb la societat A un Clic. Aquest pacte estableix que les despeses del prestador de serveis seran assumides a parts iguals per l'Executiu i el Parlament. D'aquesta manera es garanteix l'accés fàcil i gratuït a les normes vigents com un dels principis bàsics de la transparència i la qualitat democràtica.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT