PUBLICITAT

El segell d’empresa Reserva de la Biosfera, rebut per MoraBanc

És un reconeixement públic pel seu compromís amb la sostenibilitat

Per El Periòdic

L'acte de entrega, ahir.
L'acte de entrega, ahir. | Comú d\'Ordino

MoraBanc va rebre ahir el segell d’Empresa Compromesa amb la Reserva de la Biosfera, en un acte va tenir lloc a la sala del Cim de la Casa de la Muntanya. És un reconeixement públic a l’entitat bancària, la primera que el recull, pel seu compromís amb la sostenibilitat, l’entorn i el medi ambient. I és que la distinció de l’entitat radica a la parròquia d’Ordino, des de 1974 i es fa extensiva a la política del banc en tots els àmbits.

Així doncs, van ser els cònsols d’Ordino, Maria del Mar Coma i Eduard Betriu els que van lliurar a Mestre aquest segell, i la directora va agrair la distinció del Comú: «el compromís amb l’ESG és un eix transversal per a tot el Grup MoraBanc i hem activat un pla estratègic de 21 accions concretes que faran més sostenible i responsable la nostra gestió i la dels nostres clients i clientes, aportant valor a l’entorn i a les persones».

Així, l’acceptació del segell comporta la promoció i compartició dels valors de la Reserva de la Biosfera d’Ordino en la relació amb els clients i els empleats. Fins ara han estat 10 empreses reconegudes amb aquest segell, des que es va implantar el juny del 2024, totes del sector turístic, hotelers i restauradors.

El comitè d’avaluació que va valorar el dossier presentat per MoraBanc, ha destacat tres aspectes: el compromís cap a un consum responsable, on es prioritza el consum de productes i serveis de proximitat, la utilització de materials reciclats i sostenibles, reduint les emissions de CO2, el compromís a reduir, reutilitzar i reciclar amb la reducció al mínim possible de la generació de residus i el consegüent reciclatge.

MoraBanc és un agent del canvi cap a transició energètica i en aquest sentit treballa per contribuir a la mitigació del canvi climàtic amb el disseny dels productes i serveis que ofereixen als seus clients, que es bonifiquen si es compleixen criteris d’eficiència energètica.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT