PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’aeroport d’Andorra-La Seu perd un 16,5% de passatgers

La infraestructura ha rebut 9.380 clients

Per El Periòdic

Avió d’Air Nostrum a l’aeroport d’Andorra-La Seu.
Avió d’Air Nostrum a l’aeroport d’Andorra-La Seu. | M.P.

Aeroports de Catalunya va publicar ahir diverses dades estadístiques de balanç, on s’esmenta que l’Aeroport d’Andorra-La Seu ha rebut a 9.380 passatgers. Aquesta xifra suposa un 16,5% dels que va rebre en el darrer exercici. 

La Generalitat catalana qualifica el 2023 com «l’any de consolidació de la ruta a Madrid», tot i així, van explicar que la xifra més baixa de passatgers correspon principalment «pel mal comportament meteorològic d’alguns períodes del 2023 i per problemes tècnics amb les aeronaus d’Air Nostrum, que van obligar a cancel·lar o desviar un percentatge de vols inusual» a l’aeroport de l’Alguaire, Lleida.

Així mateix, Aeroports de Catalunya manté que la nova línia regular estacional entre Andorra-La Seu i Palma de Mallorca que es va innaugurar el passat 5 de gener, que també permet connectar amb Maó i Eivissa, ajudarà a fer créixer el nombre de passatgers durant aquest 2024.

Finalment, la Generalitat va informar que l’aeroport d’Andorra-la Seu va aportar 4.653 operacions de les més de 17.400 operacions anuals totals, segons la Generalitat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT