PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra la Vella ofereix vuit campus esportius i casals d'infants per les vacances de Carnaval

S'ofereixen un total de 200 places per a nens de sis a 15 anys

Per El Periòdic

Activitats esportives a la capital per les vacances de Carnaval.
Activitats esportives a la capital per les vacances de Carnaval. | Comú d\'Andorra la Vella

El Comú d'Andorra la Vella ofereix durant les vacances escolars de Carnaval que van del dimarts 13 al divendres 16 de febrer una desena d'activitats per a infants i joves organitzades pels Departaments de Social i Esports, conjuntament amb vuit entitats esportives de la parròquia.

Des del Departament d'Esports s'ofereixen vuit propostes, amb un total de 200 places per a infants i joves de sis a 15 anys, i les inscripcions es poden formalitzar a partir de dilluns, 29 de gener. D'aquesta manera, i com és habitual, els infants i joves gaudiran de la setmana blanca, i de campus de diferents esports com ara pàdel, esquaix i natació; bàsquet; futbol; futbol sala; kungfu; voleibol i també hi haurà una estada de defensa personal.

De la mateixa manera, des del Departament de Social es posen a disposició dues propostes per a infants de tres a set anys, les inscripcions de les quals també s'obren a partir del 29 de gener, relacionades amb la casa d'infants el Llamp (68 places) i la ludoteca de Santa Coloma (53 places).

Les famílies poden formalitzar les inscripcions a través de la pàgina web del Comú (www.andorralavella.ad/inscripcions) i als departaments d'Esports (telèfon 730 090); i de Social, a l'avinguda Príncep Benlloch, 59 (telèfon 730 020).

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT