PUBLICITAT

Escaldes - Engordany

Andorra s’emporta tres medalles i tres podis al Trofeu Borrufa

L’esdeveniment acull més de 250 joves esquiadors a la Portella del Mig i Les Canals

Per El Periòdic

Etna Pou durant la competició d’eslàlom U16, ahir.
Etna Pou durant la competició d’eslàlom U16, ahir. | T.G.

La 32a edició del Trofeu Borrufa d’Ordino Arcalís va donar ahir el tret de sortida a la competició, on s’hi van donar cita més de 250 joves esquiadors provinents de fins a 27 països del món. Ahir al matí van tenir lloc les primeres proves a les pistes de la Portella del Mig i Les Canals, on es van celebrar les proves d’eslàlom U16 i de gegant U14, respectivament, tant en masculí com en femení en ambdues modalitats. La delegació andorrana, que enguany compta amb la representació més gran de la història del trofeu amb més de 60 participants, va tancar la jornada amb tres medalles, de les quals un or i dues plates, així com tres podis més (al Trofeu Borrufa els cinc primers classificats conformen el podi).

L’eslàlom U16 / La delegació tricolor U16 va completar una molt bona participació en la prova d’eslàlom, en la qual Etna Pou es va fer amb la primera medalla d’or per a l’equip andorrà amb un temps d’1’11’’11 en la suma de les dues mànigues. La van seguir la britànica Brooke Baxter (+1”57) i l’espanyola Nur Torres (+1’’67), que van quedar segona i tercera, mentre que la neozelandesa Chloe Pratt (+1’’82) i l’espanyola Jana Borda (+2’’94) van tancar el podi en la quarta i cinquena posició. La també andorrana Isabella Perez va entrar en el top 10 en sisena plaça amb un temps d’1’40”40. En l’eslàlom masculí, Jan Visa es va penjar la medalla de plata, 1”66 per darrere del vencedor de la cursa, que va ser l’espanyol Luken Garitano amb una marca d’1’09”54. El representant andorrà Max Black es va quedar a les portes del Top10 en onzè lloc.

tres podis per a Andorra / Pel que fa a les esquiadores U14 de la modalitat gegant, l’andorrana Jana Ferrer va assolir la medalla de plata (+3’’78). Les andorranes Paula Ledesma (+4’’06) i Júlia Capdevila (+4’’38) van quedar quarta i cinquena, respectivament, assegurant així dos podis més per al Principat. Finalment, van completar una molt bona actuació de la delegació andorrana Eloa Martins, Vicky Gallerani i Emma Soto que es van fer amb la 9a, 10a i 11a posició. En la categoria masculina del gegant U14, l’espanyol Quim Parramon ha estat el vencedor amb un temps d’1’ 51”41. L’andorrà Guillem Rous (+2’’06) també va aconseguir pujar al podi. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT