L’Handbol Serradells tanca la primera volta amb victòria

El club tornarà a la pista el diumenge vinent contra l’ACLE Guissona a les 12.30 hores

El club Handbol Serradells en el seu darrer partit.
El club Handbol Serradells en el seu darrer partit. | FAH

El diumenge passat, el pavelló dels Serradells va acollir l’última jornada de la primera volta de la lliga, rebent l’Handbol Panteres Grogues (10è) en un partit que va ser dominat de principi a fi per l’equip andorrà, amb un marcador final de 27 a 15. La primera meitat del partit va començar amb una gran imposició defensiva per part dels tricolor, dificultant en gran mesura els intents de gol de l’equip barceloní.

Els Panteres Grogues van aprofitar els últims moments de la primera part per maquillar el resultat, però no van aconseguir posar en perill el Serradells que acabava la primera part amb una còmoda avantatja de sis gols a favor (15 : 9).

La segona meitat de l’enfrontament va continuar sense sorpreses, i va ser un temps en què els andorrans van consolidar la seva victòria amb una destacada actuació d’Ian Vázquez al central, que va arribar a marcar fins a set gols, incloent-hi quatre tirs des de la línia de set metres.

Amb aquesta victòria, l’Handbol Serradells va tancar la primera volta situant-se en la sisena posició a 12 punts del líder, l’Handbol Ribes. El diumenge vinent, el club es prepara per rebre l’ACLE Guissona a les 12.30 hores al pavelló dels Serradells.