PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tony Cachafeiro, campió de la Copa Internacional Hivern Karting

El pilot andorrà d’11 anys ha firmat un ‘doble’ de pretemporada sense precedents

Per El Periòdic

El pilot andorrà, Tony Cachafeiro, celebrant la victòria.
El pilot andorrà, Tony Cachafeiro, celebrant la victòria. | TONY CACHAFEIRO

El pilot andorrà Tony Cachafeiro s’ha proclamat campió de la desena edició de la Hivern Karting, un trofeu internacional que va citar a 40 dels millors pilots del món a València, on Cachafeiro va repetir l’èxit conseguit al desembre al Trofeu LeCont. 

El pìlot d’11 anys ha firmat un ‘doblet’ de pretemporada sense precedents: ha aconseguit guanyar el Trofeu LeCont i la Hivern Karting en un període de sis setmanes, sent els seus primers èxits internacionals i contra els millors pilots de tot el món, i no només de la Peninsula Ibèrica. 

Cachafeiro va començar el dissabte amb el millor temps a la classificació amb condicions de mullat, però amb gomes de sec i després va guanyar la primera màniga classificatòria i va quedar segon en la següent. A més a més, va tornar a quedar davant dels seus rivals a la Pre-Final, sent cinquè a la postre. 

Quan va arribar la gran Final, Cachafeiro va començar tercer i a la sortida es va col·locar segon. Des de llavors, es va quedar a la ‘zaga’ del britànic Oliver Warner i va especular amb els seus atacs fins que l’andorrà va voler. 

Mentre seguia de ben a prop a Warner, es va escapar de la resta de rivals i amb aquesta estratègia tan intel·ligent, va poder atacar amb llibertat sense por a posar en risc el podi.

Cachafeiro va esperar fins a l’última volta i va saber jugar amb els nervis de Warner, el va enganyar buscant l’interior de la curva 4, i sortint amb millor tracció fins a la curva 7, on el va poder adelantar. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT