PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Esteve queda fora de l’eslàlom de Kitzbuehel

Beauviel valora la cursa com a molt bona i creu que està esquiant millor que mai

Per El Periòdic

Àxel Esteve a Kitzbuehel.
Àxel Esteve a Kitzbuehel. | Alexis Boichard / Agence Zoom

Àxel Esteve va tornar ahir a un dels escenaris més mítics del calendari de la Copa del Món, Kitzbuehel (Àustria), per demostrar  que està en un bon moment d’esquí, tot i que no va poder finalitzar la primera mànega de l’eslàlom.

Esteve sortia amb el dorsal 68, marcava el 50è temps al primer sector amb +0.37, i en el segon se situava amb el 23è temps amb +0.65, però després d’un gir a esquerre ja no va arribar i va quedar fora.

El responsable tècnic de l’equip nacional masculí i entrenador, Fred Beauviel, valorava la cursa de l’andorrà com a molt bona, amb una proposta molt positiva: «És una pena, però l’Àxel mai ha esquiat com està esquiant ara. Està esquiant millor que mai. El que ha passat és el que pot passar en qualsevol cura, que intentis coses i que potser no arribes a baix, però està demostrant que és capaç de ficar-se a dintre dels 30 a Copa del Món».  A més, va destacar que «està produint un esquí molt sòlid i està canviant la seva forma d’esquiar. Clar, podem estar decebuts, però el que està passant últimament és molt positiu, estic molt content de com està evolucionant l’Àxel. Pas a pas, i d’aquí a poc aconseguirem coses molt bones».

En acabar, Àxel Esteve va declarar que «tot i que ara estic una mica trist, penso que és un dia molt positiu, en el sentit que era una carrera bastant complicada, amb moltíssims DNF, condicions de la neu no molt llustrades i amb no gaire grip. La gent estava tenint molts problemes». Sobre el seu esquí d’ahir, en la valoració destacava que «he fet un esquí bastant sòlid en general, a dalt potser una mica més tímid, però després he aconseguit fer el meu esquí, que avui realment era molt difícil».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT