Soldevila i Bartumeu donen una bona versió a la Copa del Món

Els atletes andorrans donen un bon rendiment a la Vertical Race de l’ISMF a Arinsal

Un instant de la competició.
Un instant de la competició. | Grandvalira.

Després d’un darrer cap de setmana molt intens amb la celebració de les proves puntuables per a la Copa d’Andorra i Copa d’Espanya, ahir es va disputar la Vertical Race a l’estació d’Arinsal, una prova puntuable per al circuit ISMF de Copa del Món.

En una competició d’alt nivell mundialista, els atletes andorrans, Arnau Soldevila i Oriol Olm van saber desplegar un òptim rendiment davant d’aquesta alta competitivitat i poder-se foguejar contra competidors d’elit.

El millor andorrà va ser Arnau Soldevila, completant una excel·lent cursa arribant en 42a posició i un temps final de 30’16''.
Adrià Bartumeu va completar la prova Vertical en un crono de 30’54'', en 47a plaça.

D’altra banda, Oriol Olm no va poder ser present a la línia de sortida, després de patir una luxació a l’espatlla ahir a la Individual Race

Amb un recorregut internacionalment conegut i apreciat, l’elit mundial d’aquest esport va tornar a oferir un espectacle únic a Arinsal. Amb la sortida a peu del Telecadira Josep Serra i l’arribada al Xalet Igloo, la meteorologia va permetre a atletes i espectadors gaudir d’una molt bona Vertical Race.

El guanyador, com ja va passar dissabte en la Individual Race, va ser Rémi Bonnet, completant-la en 26’57''. El suïs es va quedar a molt poc de poder igualar el seu propi record personal, després d’haver imposat un domini molt ampli durant tota la competició envers la resta de corredors.