PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Albert Llovera acaba el Dakar amb un 18è lloc a la general

A l’última etapa va patir una doble punxada al quilòmetre 10

Per El Periòdic

Imatge de l’equip de Llovera, després de la competició.
Imatge de l’equip de Llovera, després de la competició. | @albertllovera

Albert Llovera-Margot Llobera-Marc Torres van completar l’última etapa del Dakar 2024 (175 km d’especial) amb un temps de 2h25’39, a la 18a posició d’aquesta última parcial i la 17a de la classificació final de la categoria dels pesos pesants de la competició. Era una jornada de les que es qualifiquen de tràmit, en què la concentració és vital.

La tripulació del camió #619 va interpretar a la perfecció el guió i es van limitar a seguir amb el ritme competitiu que durant la segona part del Dakar 2024 els va donar un resultat excel·lent.

Mentre es dirigien al parc tancat final, Margot Llobera comentava com havia estat l’etapa: «El recorregut d’aquesta darrera etapa ha estat molt semblant a les altres disputades a la zona nord d’Aràbia Saudita. Sorra, pedres, zones de trial . Al quilòmetre 10 hem punxat la roda davantera dreta i la de darrere esquerra, tot i que LLovera les ha pogut mantenir durant els 160 km restants des dels comandaments de la cabina».

Per la seva banda, Llovera escrivia una publicació en la xarxa social X: «Objectiu Complert! Hem acabat un dels Dakar Ral·li més durs de la història, acabant 18 en la general», i va afegir que «ara toca celebrar-ho». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT