Esteve no falla a la segona i obté el podi a Funesladen

• Millora els punts en gegant (36,99) i Vidosa és 37è en Copa d'Europa a Äre
FUNESLADEN I ÄRE

Vidosa en una de les proves del sJocs de Vancouver Foto: EL PERIÒDIC

Ahir sí, Kevin Esteve no va fallar en el segon gegant FIS a Funesladen (Noruega) després de ser quart al primer i es va fer amb la tercera plaça del podi a més de millorar lleugerament els punts en aquesta disciplina, per fer 36,99 i millorar 37,93 que en tenia. El corredor andorrà va finalitzar a un segon del guanyador, el suec Niclas Rainer, un corredor habitual de les Copes d'Europa que actualment te 13 punts FIS en la disciplina; per tant es tracta d'un altre magnífic resultat, sobretot en la primera mànega en la qual va marcar el segon millor temps a 44 centèsimes del primer.

El segon millor andorrà va tornar a ser Marc Oliveras en obtenir la onzena posició tot i que ahir no va estar tan fi com dimarts en sumar 51,67 punts. Arnau Puig va finalitzar en la 33èna posició amb 72,06 punts, un resultat sensiblement millor que el del primer dia, al quan n'havia fet 72,44, i Nil Ruiz i Artur Pallàs van haver d'abandonar quan disputaven la primera mànega. Avui l'equip continua a Funesladen ja que han d'afrontar un eslàlom.

D'altra banda Roger Vidosa va poder disputar el segon eslàlom de Copa d'Europa a l'estació sueca d'Äre després que dimarts s'hagués suspés per un accident greu d'una de les delegacions abans de l'inici de la cursa.

El referent de l'esquí alpí nacional va aconseguir la 37a posició en l'eslàlom, un resultat meritori donat que partia amb el dorsal 83 i que en la primera mànega va tenir moltes dificultats per classificar-se entre els 60 primers. En la segona va millorar i va acabar a tres segons del primer en una prova amb 45 abandons.