PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Obertes les inscripcions als nous cursos que ofereix el centre de Formació al Llarg de la Vida

Són gratuïts, estan adreçats a persones majors de 16 anys i es realitzen de dilluns a dijous

Per El Periòdic

La façana del Centre de Formació al Llarg de la Vida.
La façana del Centre de Formació al Llarg de la Vida. | SFGA/CEsteve

El Centre de Formació al Llarg de la Vida ha obert el període d'inscripció a les formacions que s'ofereixen del 5 de febrer al 20 de juny en els àmbits de les competències digitals i ciutadanes; de la comunicació i literatura; de coneixements d'Andorra i d'humanitats; i de les ciències.
Concretament, aquest segon semestre del curs 2023-2024 s'ofereixen, en l'àmbit de les competències digitals i ciutadanes: gestió de fitxers 1 (nivell usuari fonamental); tractament de text amb Word 1 i 2 (nivell usuari fonamental); gestió de dades amb full de càlcul amb Excel 1 i 2 (nivell usuari fonamental); presentació de continguts amb Canva (nivell usuari fonamental) i intel·ligència artificial per a tothom (curs d'iniciació). En l'àmbit de la comunicació i literatura s'ofereixen: lectoescriptura; català inicial 1, 2 i 3 i llengües estrangeres inicial (francès i castellà). Pel que fa als coneixements d'Andorra i cursos d'humanitats l'oferta inclou el curs 'De Carlemany fins a la Constitució: evolució de l'Estat andorrà'. Pel que fa a les ciències, hi ha els cursos de matemàtiques inicials, avançades 1 i avançades 3; La dona i les matemàtiques al llarg de la història; física i Com cuidar-se més i millor? Hàbits de vida saludable.

Aquests cursos són gratuïts, estan adreçats a persones majors de 16 anys i es realitzen de dilluns a dijous, de 17.00 a 22.30 hores. Les inscripcions es van obrir ahir i es poden fer fins al 2 de febrer de manera virtual al web http://www.cflv.ad/.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT