PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tres milions per protegir l'antiga clínica de Santa Coloma de la caiguda de rocs

L'adjudicació indica un termini d'execució de les obres de 15 mesos

Per El Periòdic

L'antiga clínica de Santa Coloma.
L'antiga clínica de Santa Coloma. | Arxiu ANA

El Fons de reserva de jubilació (FRJ) de la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS) va fer públic ahir l'adjudicació definitiva del concurs públic nacional per a la construcció de proteccions front a la caiguda de blocs rocosos als terrenys situats a la zona de l'antiga clínica de Santa Coloma. En concret, tal com detalla el BOPA, l'adjudicació suma un import global de 3.022.407,88 euros i un termini d'execució de les obres de 15 mesos.

Segons l'edicte publicat ahir, el lot u dels treballs ha recaigut sobre Treballs públics Comesa SL. Aquesta primera actuació consistirà en l'enderroc de l'edifici de l'antic mòdul d'anàlisi. La fase dos està relacionada amb la instal·lació de la plataforma i el dic de protecció de terra armada, que executarà COPSA. Finalment, el lot tres, que ha recaigut sobre Innacés SL, consistirà en les estabilitzacions directes i en la substitució de la barrera dinàmica existent.

Paral·lelament, el FRJ també va fer pública l'adjudicació definitiva del concurs públic nacional per al control de qualitat de l'obra. En aquest cas, la identitat de l'adjudicatari és Pirineu Inspecció i Control SLU per un import de 48.209,19 euros.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT