PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Coordinadora de l’Habitatge acusa TheGrefg «d’especulador immobiliari»

Consideren que ha fet un raonament infantil amb falsedats

Per El Periòdic

Imatge del comunicat.
Imatge del comunicat. | Coordinadora per un habitatge digne

La Coordinadora per un Habitatge Digne va emetre ahir un comunicat on titlla l’streamer TheGrefg d’«especulador immobiliari» al Principat. En el text, destaquen el seu «prepotent paper», referint-se a la resposta de TheGrefg a les acusacions sobre la seva persona i el paper de la seva empresa en el desnonament d’una padrina de 80 anys.

En el comunicat ironitzen, assegurant que gràcies a aquest cas, el problema de l’habitatge s’ha donat a conèixer fora del país. A més, critiquen el «raonament infantil, amb mitges veritats i falsedats».

Des de la plataforma, destaquen que TheGrefg actua amb la legalitat «perquè la legislació està feta i dictada a la mida dels especuladors», incidint en el fet que el model de creixement del país està basat en «un sistema que no genera cap mena de riquesa social i només serveix per emplenar la butxaca de molt pocs a costa de parasitar a la resta». A més, expliquen que fins ara han especulat «sense cap mena de limitació.

Però això s’ha acabat. Prepareu-vos, tu, i tots els especuladors, estrangers i famílies benestants del país». A més, sobre el desnonament de la padrina de 80 anys, asseguren que «ens és indiferent la sentència d’una batllia que ja ha demostrat dia rere dia que respon als interessos de les classes més acomodades del país i sense cap vergonya enfront de la indignació ciutadana». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT