PUBLICITAT

Retirada del teleesquí de la Vall d’Incles, l’últim de tot Andorra

Ski Andorra ha liderat una iniciativa destinada a retirar els remuntadors més antics

Per El Periòdic

Retirada del teleesquí de la Vall d’Incles per part de Ski Andorra.
Retirada del teleesquí de la Vall d’Incles per part de Ski Andorra. | Ski Andorra

El teleesquí de la Vall d’Incles, l’únic que faltava en tot el país, ha sigut retirat per Ski Andorra amb l’objectiu de millorar la seguretat i l’estètica del paisatge, protegir la seguretat de la fauna i preservar el medi ambient. Aquest es tractava d’un giny de quatre pilones que no oferia servei des de feia anys, representant així una millora en l’impacte ambiental en reduïr les emissions de carboni i promoure la conservació de la biodiversitat a la regió. 

Amb més de 50 anys de presència a la Vall d’Incles, aquest remuntador va ser el primer instal·lat a la vall. Representava un mitjà de transport a les muntanyes durant l’hivern i ha estat testimoni del desenvolupament històric de la regió, esdevenint inclús una icona local.

Així doncs, i amb la visió de promoure la sostenibilitat i gràcies a l’ajuda de l’empres ‘l’Home del Sac’, l’entitat es va encarregar de tot el procés de retirada de totes les peces del giny. El remuntador es va transportar a un centre de reciclatge, en el qual es van processar de manera adequada totes les peces.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT