PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Experiències romàntiques a Caldea per Sant Valentí

Una nova cabina duo d’us privat, la novetat principal per a aquests dies

Per El Periòdic

L'spa per a adults de Caldea.
L'spa per a adults de Caldea. | Caldea

Per a aquest Sant Valentí, Caldea convida a gaudir d’una cita única al seu spa termal. La principal atracció d’interès serà el ‘Ritual Romàntic de Benestar’, una experiència que combina l’entrada a l’spa per a adults, Innú, amb l’accés a una nova cabina duo d’ús privat. Aquesta cabina disposa d’un espai de repòs en sec, en el qual les parelles rebran una copa de benvinguda i una fondue de xocolata, i experimentaran el massatge Doji de 30 minuts a duo. 

Pel que fa al Restaurant Blu, presenta un menú especial disponible només durant el mes de febrer i que comptarà amb un entrant, un plat principal i unes postres. L’experiència culinària anirà acompanyada d’una entrada de tres hores a Caldea i també s’ofereix la possibilitat de reservar el menú de Sant Valentí sense entrada a l’spa termal.

Finalment, el centre termolúdic continua endavant amb les seves ‘Champagne Sessions’ a la gran llacuna d’Inúu, tots els divendres i dissabtes de 20.00 a 23.00 hores, comptant amb música en directe d’un saxofonista o un cantant mentre les parelles gaudeixen d’un còctel a l’aigua.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT