Cristian España, líder del certamen Ice Gladiators

Un total de 14 motos participen en la primera prova

Cristian España, guanyador de les dues proves.
Cristian España, guanyador de les dues proves. | Federació Motociclista d\'Andorra

Primera jornada dels Ice Gladiators 2024, al Circuit d’Andorra – Pas de la Casa en què Cristian España va aconseguir sumar dos primers llocs i col·locar-se líder del certamen. Un total de 14 motos van participar en aquesta primera prova que ha format part de les Andbank GSèries.

La sorpresa del dia es donava ràpidament en els entrenaments cronometrats. Blai Trias obtenia la «pole» amb la seva moto elèctrica i feia sonar totes les alarmes entre els que havien de ser els favorits. Trias donava el toc d’atenció als germans España, el francès Emery i al local Marc Font.

Així, España va poder marcar un ritme fort, obtenint la volta ràpida en el tercer gir dels 10 que constava la prova per aconseguir la victòria amb un temps de 7:27:327 per davant de Blai Trial que aturava el crono en un 7:30:141 i de Xavi España que ho va fer amb un 7:30:860.

A la segona prova, novament Cristian España va ser el millor, obtenint d’aquesta manera la segona victòria, en una lluita aferrissada amb el seu germà Xavi i d’aquesta manera es va poder penjar l’etiqueta de líder provisional d’aquests Ice Gladiators 2024.

La segona prova dels Ice Gladiators es portarà al circuit d’Andorra el proper dia 20 de gener.