PUBLICITAT

Escaldes - Engordany

L’Equip Nacional dona la màxima potència en la vertical als ISMF

Lea Ancion, la millor andorrana en la categoria U20 femenina amb un temps de 27’23’’

Per El Periòdic

Lea Ancion durant la competició.
Lea Ancion durant la competició. | ISMF

L’Equip Nacional i seleccionats que estan competint als Campionats d’Europa d’esquí de muntanya a Flaine, França, van completar ahir el tercer dia de competició, en què es va disputar la prova vertical en la qual van participar vuit atletes andorrans. En la categoria U20 femenina, Lea Ancion va ser la millor andorrana, assolint la 6a posició en un temps de 27’23”. La guanyadora de la prova va ser la noruega Ida Waldal amb un crono final de 25’14”. 

En la mateixa categoria masculina, Max Palmitjavila va travessar la línia de meta d’aquesta Vertical Race en 8a posició i un crono de 21’31, a només 1’22” del guanyador, l’italià Hermann Debertolis. Marc Casanovas i Miquel Naudi van completar la prova poc després de Palmitjavila en 10a i 11a posició i uns temps de 22’38” i 23’12” respectivament. En la categoria masculina U18, el jove Adrià Isal va completar la tercera prova d’aquests europeus en 20a posició i un temps final de 23’45”. 
Finalment, en la categoria sènior, Oriol Olm va ser el millor andorrà, completant la prova en 28a posició i un temps de 20’15”. Arnau Soldevila va entrar nou segons més tard que Olm, en 29a posició. Per últim, Adrià Bartumeu va completar la Vertical en 32a plaça i un crono de 20’26”. A més, Olm, en la seva categoria U23, va assolir la 13a posició final. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT