PUBLICITAT

La Massana reparteix més de 6.000 euros en premis durant el Nadal

E. A.
LA MASSANA

El Comú de la Massana, en col·laboració amb l'Associació de Comerciants i Empresaris (Acelma), repartiran més de 6.000 euros en premis durant la campanya de Nadal. Aquesta acció se situa en el marc d'una nova acció de dinamització i promoció que va començar ahir i que s'acabarà el proper 5 de gener.

Els quaranta establiments participants distribuiran unes butlletes entre els seus clients, que s'hauran de dipositar a les urnes repartides pels diferents comerços de la parròquia. En total, la corporació preveu repartir unes 50.000 butlletes.

La campanya repartirà prop de 200 premis, que van des de tractaments de reiki o quiromassatge a sopars en diferents restaurants, estades de cap de setmana en hotels, targetes regal o vals de compra.

El conseller de Turisme i Comerç, David Baró, va agrair ahir l'esforç dels participants «tant pel que fa a la seva implicació en les accions de dinamització com per la seva aportació concreta a aquesta campanya, proposant premis per valor de 6.000 euros».

El sorteig públic per determinar els guanyadors es farà el 12 de gener de l'any vinent, a les 12 hores, al Comú de la Massana.

D'altra banda, des d'avui i fins al 12 de desembre, la plaça de les Fontetes serà escenari d'una exposició de parades de venda d'articles de Nadal relacionats amb la gastronomia i la decoració, entre d'altres productes. En total seran una vintena els comerços que exposaran els seus productes.

El mercat també oferirà activitats lúdiques adreçades a tots els públics, entre els quals tallers, teatre, espectacles infantils, pastorets, cantades de nadales i l'opció de poder patinar a una festa de neu artificial. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT