PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Llovera es veu obligat a desistir de prendre part de la sortida de la 4a etapa

El pilot andorrà va patir un fort maldecap que va començar a final de l’etapa del dilluns

Per El Periòdic

Llovera dins el seu camió.
Llovera dins el seu camió. | FotoEsport

Albert Llovera es va veure obligat a desistir a prendre la sortida a la quarta etapa (Al Salamiya - Al-Hofuf, en total 631 quilòmetres, 299 cronometrats), a causa d’un fort maldecap que, a les zones amb sots, no li permetia concentrar-se en el pilotatge del seu camió. Així doncs, per un motiu de seguretat, va prendre la decisió quan es dirigia a l’arc de sortida de l’etapa 4, de fer el recorregut per carretera. L’objectiu va passar a ser guanyar temps per recuperar-se i intentar sortir a la cinquena etapa, a priori, més favorable per a les molèsties que pateix.

Cal destacar que el fort mal de cap va començar a final de l’etapa del dilluns, que es va convertir en un autèntic calvari per a l’andorrà. «Vaig començar a tenir molèsties a la recta final d’una etapa que havia estat molt dura. En els darrers 130 quilòmetres, a part de fer-se de nit, el dolor es va fer en alguns moments insuportable», va explicar el pilot abans d’afegir que «vaig haver de parar diverses vegades. Amb tot vam arribar al bivac final, on em van fer una revisió i no van trobar res greu i em van autoritzar a sortir a l’etapa següent».

Després de descansar poc a causa del malestar, Llovera va voler provar-se en direcció a la sortida i va prendre la decisió comentada: «Sens dubte era l’opció més lògica pensant tant en la nostra seguretat com en intentar continuar a la cinquena etapa, encara que amb la penalització corresponent (24 hores). Segons m’han comentat, és una etapa més plana i amb sorra. A la sorra, ja vaig poder comprovar ahir, em trobo més còmode i puc pilotar amb normalitat. Així doncs, avui tindré més temps per descansar i els físios també podran fer millor la seva feina. Demà espero estar en plena forma», va finalitzar.

Avui, dia 10, s’anirà d’Al-Hofuf a Shubaytah, en el que seran 664 quilòmetres dels quals 118 són contra el crono.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT