PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Avís groc per nevades a tot el país

Es preveuen precipitacions de forma generalitzada

Per El Periòdic

Activen l'avís groc per neu per sota dels 1.200 metres.
Activen l'avís groc per neu per sota dels 1.200 metres. | Arxiu ANA

El Servei Meteorològic d'Andorra ha activat l'avís groc davant la nevada prevista de cara a aquest dimecres a la tarda per sota dels 1.200 metres. Segons expliquen, el centre de baixes pressions del sud de França s'aprofundirà i el seu flux de sud-oest en altura portarà precipitacions que a la vegada es veuran alimentades per un flux de llevant en superfície. El dia estarà marcat per la nuvolositat abundant i per les precipitacions a partir del migdia, que es podran generalitzar a la tarda en forma de neu a qualsevol cota.

Pel que fa a avui dimarts, s'assenyala que el dia serà assolellat tot i el pas de núvols alts que afavoriran que les temperatures siguin més altes al migdia. Tot i això, el Servei Meteorològic alerta que aquest matí és el més fred de la setmana, amb temperatures que feia un any que no baixaven tant. Les mínimes previstes seran de -4 graus a Andorra la Vella, de -8 a 1.500 metres i de -8 al Pas de la Casa. Per contra, les màximes arribaran als 10 graus a la capital, als 7 a 1.500 metres i a -3 al Pas.

Des de Mobilitat insisteixen en l'obligatorietat i la importància de circular amb equipaments especials i que en cas de nevades no està permesa la circulació amb moto i amb patinet elèctric.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT