Lea Ancion guanya el bronze de la sub20 a Flaine

Palmitjavila va finalitzar al TOP6, mentre que Casanovas va arribar 11è i Naudi va abandonar

Podi de les campiones de la categoria sub20 femenina.
Podi de les campiones de la categoria sub20 femenina. | FAM

Ahir es va celebrar la Inividual Race, primera prova dins els ISMF European Championships que s’estan disputant a Flaine i Chamonix, França. En aquesta competició, l’atleta andorrana Lea Ancion, en la categoria U20 femenina, va tornar a completar una excel·lent prova, aconseguint la medalla de bronze. La jove corredora va completar la cursa en un temps final de 1h04’42’, a només 4’23’’ de la primera classificada, la noruega Ida Waldal.

En la mateixa categoria masculina, Max Palmitjavila va realitzar una molt bona Individual Race, travessant la línia de meta en 6a posició en un temps de 1h22’29’’. Marc Casanovas també va realitzar una bona primera cursa assolint l’11a posició en un crono de 1h26’55’’. Finalment, en aquesta categoria, Miquel Naudi no va poder completar la cursa per problemes tècnics.

Les condicions meteorològiques van obligar a modificar els horaris de sortida, però finalment es va poder disputar la competició.