PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Escudella de Sant Antoni es trasllada a la plaça de l’Església

La Massana celebrarà la festa del seu patró el pròxim dimecres

Per El Periòdic

Imatge del cartell.
Imatge del cartell. | Comú de la Massana

La celebració de l’escudellada popular de la Massana canvia enguany d’ubicació i es farà a la plaça de l’Església, segons van informar ahir des de la corporació comunal. El motiu, van apuntar, és que el planetari, que estarà instal·lat a les Fontetes fins el dia 21 de gener, ocupa bona part de la plaça i no hi haurà prou espai per als centenars de persones que sempre se sumen a la festa massanenca.

La Confraria de Sant Antoni, formada per una quinzena de cuiners professionals i una bona colla de col·laboradors voluntaris, prepararà al voltant de 1.500 racions del plat més típic de l’hivern. Cal destacar que la principal característica de l’escudella de la Massana és que és desgreixada, mantenint tota l’essència, i elaborada amb productes de proximitat i naturals. A més a més, com sempre, van assenyalar que hi haurà una olla per a persones amb al·lèrgia al gluten.

Els actes començaran a les 11.00 hores, amb la tradicional missa a la capella de Sant Antoni de la Grella, que comptarà amb la participació de la Coral Sant Antoni. S’hi podrà anar amb clípol, amb sortida a les 10.30 hores des de la parada centre Vila. A les 12.00 hores començaran els tradicionals Encants a la plaça de l’Església, on també actuarà l’Esbart Valls del Nord.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT