PUBLICITAT

La cavalcada dels Reis d’Orient afecta al trànsit

La capital i Escaldes-Engordany van patir talls de carreteres pel Patge Reial

Per El Periòdic

Imatge d'arxiu d'una cavalcada dels Reis d’Orient.
Imatge d'arxiu d'una cavalcada dels Reis d’Orient. | Andorra Capital

L’àrea de Mobilitat del Govern va fer públic ahir, a les seves xarxes socials, les afectacions pels dies 4 i 5  de gener amb motiu de les cavalcades del patge reial i la dels Reis d’Orient, segons va informar l’agència ANA. D’aquesta manera, a les parròquies d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, el pas del patge reial va suposar el tall de la carretera de les 18.00 a 20.30 hores. La comitiva del patge va partir de la plaça Príncep Benlloch, passant per l’avinguda Meritxell i Carlemany, avinguda de les Escoles, carrer Santa Anna, avinguda Copríncep de Gaulle, avinguda del Pessebre, avinguda de les Escoles i carrer del Parnal.

En referència a la cavalcada dels Reis d’Orient d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany que tindrà lloc avui, el tall s’iniciarà a les 18 .00 hores fins a les 20.30 hores amb el mateix recorregut del patge reial. A més, cal incloure el tall de l’avinguda de Pont de la Tosca, de les 19.00 a les 20.30 hores, des de la rotonda d’Engolasters fins a la plaça de l’església, d’Escaldes-Engordany.

A les altres parròquies, els Reis d’Orient també faran la seva cavalcada. Així a Canillo tindrà una durada d’uns 30 minuts, de les 18.00 a les 18.30 hores, i partirà de l’edifici Perecaus sense cap afectació al trànsit de vehicles.

En el cas d’Encamp serà com el de Canillo amb els mateixos horaris, sense cap tall de circulació i començarà a la rotonda del Prat de Genil fins al complex esportiu. Al Pas de la Casa, l’horari serà de les 18.00 a les 19.00 hores, tampoc afectarà el trànsit i serà des de peu de pistes fins a la sala de festes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT