PUBLICITAT

Càritas recull una vuitantena de joguines per Reis

La col·lecta s'ha donat gràcies a la cursa 'La Llufa'

Per El Periòdic

La cònsol major d'Ordino, Maria del Mar Coma, en la recollida de joguines de Càritas Andorra.
La cònsol major d'Ordino, Maria del Mar Coma, en la recollida de joguines de Càritas Andorra. | Comú d\'Ordino

L'edifici sociocultural L'Estudi d'Ordino ha rebut la tradicional recollida de joguines per part de Càritas Andorrana, emmarcada en la campanya solidària de Reis 'Cap nen sense joguines' i organitzada per Ràdio i Televisió d'Andorra i coordinada a Ordino pel departament de Cultura.

La iniciativa, que ha comptat amb la presència de la cònsol major de la parròquia, Maria del Mar Coma, ha estat un èxit amb el lliurament d'una vuitantena de joguines, a través de la participació de la ciutadania en la cursa 'La Llufa'. El tret de sortida a la marxa popular, en la qual van formar part gent de totes les edats, es va donar a la plaça Major el vespre del 28 de desembre, fent tot un recorregut de tres quilòmetres al voltant del nucli urbà d'Ordino.

Tots els participants de la marxa van haver de personalitzar i decorar la seva llufa, la qual va ser lliurada a la sortida. Dels vuitanta participants, i amb només onze anys, Arturo Coma, de la Cortinada, va ser el primer en arribar a la meta, en una cursa en què també hi van participar diferents autoritats com la subsíndica Sandra Codina, les conselleres generals Gemma Riba i Bernadeta Coma, i les conselleres electes Monica Armengol i Cristina Montolio.  

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT