La Cursa Sant Silvestre celebra la seva edició 2023

Els guanyadors del concurs de disfresses d'aquest any van ser la FADEA disfressats de rens

Fotografia dels campions de la FADEA de la Cursa de Sant Silvestre 2023, ahir.
Fotografia dels campions de la FADEA de la Cursa de Sant Silvestre 2023, ahir. | FADEA

La Cursa Sant Silvestre 2023 va concloure ahir amb 550 participants aproximadament, segons l'organització, assolint uns bons nivells de participació de totes les edats. La competició no cronometrada celebrada a Sant Julià de Lòria va premiar les millors disfresses que van prendre part a la cursa. El primer premi de la categoria d'adults va ser per la FADEA (Federació Andorrana d'Esports Adaptats), que van acudir a la cita disfressats de rens i van ser mereixedors del primer esglaó del podi del concurs. El segon premi va ser per al dorsal 376, amb una disfressa de llums de Nadal. El podi va ser completat per un grup de corredors que van dissenyar les seves disfresses a partir de bosses d'escombraries en les quals van enganxar una lletra a cadascuna d'elles i, en conjunt, conformaven el rètol 'Sant Julià de Lòria 23' amb un cor. La cursa també va comptar amb una categoria Júnior, per a infants i joves d'entre 9 i 17 anys, i Baby, per a menors de 8 anys. El primer a arribar a la línia de meta de la cursa absoluta va ser el dorsal 321.

La categoria Absoluta i Júnior disposava d'un recorregut d'anada i tornada de tres quilòmetres des de la plaça de la Germandat fins a la rotonda del Centre Comercial River i va, donar el tret de sortida a les 22.00 hores. La cursa Baby, per la seva banda, tenia un recorregut de 300 metres des de la plaça Major fins a la plaça de la Germandat. Tots els participants van poder gaudir d'una xocolatada en acabar la cursa i els adults van participar en el sorteig de diferents premis.