PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Mercat de Nadal d'Andorra la Vella encara els darrers dies

La vuitantena de paradetes que s’han ubicat a la plaça del Poble tancaran demà

Per El Periòdic

Una imatge del Mercat de Nadal d'Andorra la Vella.
Una imatge del Mercat de Nadal d'Andorra la Vella. | Comú d\'Andorra la Vella

El Mercat de Nadal encara els darrers dies aquest cap de setmana. Després de més d’un mes d’activitat, la vuitantena de paradetes que s’han ubicat a la plaça del Poble tancaran demà. A més, també finalitzaran la resta de propostes, com el Neret After Shopping o el Talleret dels menairons.

Aquest cap de setmana el Mercat de Nadal va obrir ahir de 17.00 a 21.00 hores; avui de 12.00 a 21.00 hores, i demà de 12.00 a 19.00 hores. També seran els darrers dies de la pista de patinatge, ubicada a la plaça del Poble, que estarà en marxa de 12.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores. A la glorieta, els més petits podran participar avui i demà a les activitats del Talleret dels menairons, adreçades per a infants d’entre 4 i 7 anys. A més, a l’espai Neret After Shopping també es faran les actuacions finals amb concerts de formacions i DJ del país.

A més a més, avui l’eix comercial també acull del darrer espectacle itinerant de gran format. A partir de les 18.30 hores el muntatge Le voyage magique de la companyia Stelzen Arts sortirà de l’avinguda Meritxell i la recorrerà fins a la plaça Príncep Benlloch.

Els infants també podran portar les seves cartes per a ses majestats els Reis d’Orient fins al dijous, 4 de gener, de 17.30 a 20.00 hores a l’oficina de correus màgica ubicada a la plaça Guillemó. D’altra banda, es manté fins al 5 de gener l’espectacle d’hivern de les fonts de la Rotonda cada dia a les 20.30 hores, amb la melodia de l’artista andorrà Jordi Claret Colors de muntanya, seguida per la reconeguda Viva la vida, de Coldplay.

Així mateix, fins al dia 7 de gener continuarà el parc de Nadal, a l’espai de l’antiga caserna de bombers.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT