PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Entrega de premis de la 8a edició del projecte Tàndem

El guanyador ha estat un projecte d’un edifici avantguardista

Per El Periòdic

Els participants de la vuitena edició del projecte Tàndem.
Els participants de la vuitena edició del projecte Tàndem. | Andorra Business.

La vuitena edició del projecte Tàndem, impulsat per Andorra Business i el Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior del Govern d’Andorra, va finalitzar ahir, 20 de desembre, amb la gran final que es va celebrar a l’auditori del Centre de Formació Professional d’Aixovall. En aquesta edició han participat 60 estudiants que, repartits en 12 equips tutelats per 12 professors i diversos mentors empresarials, han treballat durant quatre mesos solucions als reptes plantejats per tres empreses del país. 

Concretament, els alumnes van presentar els seus projectes per a Nice Tech, que els demanava conscienciar la població andorrana sobre el valor de la fruita congelada; Molines Patrimonis volia idees per crear un entorn professional únic al país, eficient, rendible, sostenible i tecnològicament punter per a les empreses del futur, i Opció Group volia conèixer quines competències necessita el jovent per al món professional del futur. Finalment, l’equip guanyador va ser Arq & Mirall, amb el projecte d’un edifici avantguardista i intel·ligent, proposant una solució al repte plantejat per l’empresa Molines Patrimonis. 

El jurat dels premis va estar format per la directora d’Escola Andorrana, Formació Andorrana i Formació Professional, Olga Moreno, la directora d’Andorra Business, Judit Hidalgo, la professora de Comunicació, Estefanía Díaz, i la cap d’estudis del Centre de Formació Professional, Neus Tort.

El secretari d’Estat d’Empresa, Diversificació Econòmica i Innovació, Marc Saura, va explicar que des de Govern es reconeix aquest programa «com un exemple de col·laboració publicoprivada, com un model de formació en l’àmbit de l’emprenedoria».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT