PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La moda sostenible d'Ecoalf aterra a Andorra

La marca va inaugurar el seu nou local a l'Avinguda Meritxell 76

Per El Periòdic

Alexandra Pérez, en representació de Grup Pyrénées, talla la cinta inaugural de l'establiment.
Alexandra Pérez, en representació de Grup Pyrénées, talla la cinta inaugural de l'establiment. | Grup Pyrénées

La marca de moda sostenible Ecoalf va ampliar ahir dimarts la seva xarxa internacional de botigues amb un nou establiment a Andorra la Vella. De la mà de Pyrénées, on des de fa més de dos anys que disposa d'espais propis a les seccions de moda dels emblemàtics grans magatzems de la capital, va estrenar un local exclusiu de la marca al número 76 de l'avinguda Meritxell.

La nova botiga neix per continuar acostant al públic les darreres novetats en moda home, dona i nen. L'establiment, d'acord amb la filosofia de la firma, manté una estreta relació amb els valors de la marca utilitzant materials sostenibles de la mateixa manera que les peces de roba que comercialitza. Cal destacar que el reciclatge, en paraules del fundador d'Ecoalf, Javier Goyaneche, "podria ser una solució si fóssim capaços de fer una nova generació de productes reciclats amb la mateixa qualitat i disseny que els millors no reciclats".

El públic que ahir es va acostar a la nova botiga d'Ecoalf va participar en el sorteig d'una jaqueta Aspen, una de les peces més emblemàtiques de la firma. Als clients del programa de fidelització de Pyrénées, el MyPyri, van gaudir a més de descomptes del 30% en totes les col·leccions exposades al nou establiment.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT