PUBLICITAT

Andorra la Vella

Espot creu que el sistema de dues llistes els ha fet perdre la capital

Considera que han perdut perquè els altres s'han ajuntat

Per Alba Cladellas Riera

El cap de Govern, Xavier Espot, en la compareixença d'ahir.
El cap de Govern, Xavier Espot, en la compareixença d'ahir. | SFGA/CEsteve

El cap de Govern, Xavier Espot, considera que la causa de no haver guanyat en alguna de les parròquies és la unió de diverses formacions polítiques en una única llista. Centrant-se en Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria, Espot va destacar que la concentració en dues llistes en el cas de la capital ha fet perdre Demòcrates davant d’Enclar.

Sobre si el resultat es pot atribuir a Conxita Marsol, el cap de Govern va destacar que «alguns tenien moltes esperances amb Andorra la Vella i nosaltres ho vèiem difícil en ser un escenari de dues llistes». Per al·lusions, Marsol va explicar que no se sent culpable de res i «estic molt orgullosa de la gestió que s’ha fet a Andorra la Vella».

Seguint amb el tema electoral, Espot va afirmar que «ens hagués agradat conservar el Comú de la capital i recuperar Escaldes-Engordany. Però això no és un desastre absolut, ja que governem en quatre de les set parròquies». A més, va destacar que la fortalesa de Demòcrates no està en joc i que està clar que al país hi ha dues formacions molt potents que són Concòrdia i Demòcrates.
Espot es va mostrar obert a treballar amb tots els comuns, independentment de qui governi, explicant que «tenim projectes amb Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i Sant Julià de Lòria», i «treballarem amb la mateixa intensitat i lleieltat que amb els comuns governats per DA». 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT