PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Dos detinguts per forçar vehicles a Canillo i Encamp

La Policia arresta en un hotel un home de no resident de 33 anys per agredir la parella

Per El Periòdic

Els detinguts eren dos homes de 34 i 41 anys.
Els detinguts eren dos homes de 34 i 41 anys. | Policia d\'Andorra

La Policia va detenir dos homes, de 34 i 41 anys i no residents, com a presumptes autors de delictes contra el patrimoni, per forçar vehicles en dos aparcaments. L’arrest es va efectuar ahir a la tarda després que un guàrdia civil fora de servei donés un avís al despatx central de la Policia quan va veure actuar els dos homes a l’aparcament del mirador del Roc del Quer. A partir de la descripció que va facilitar es va activar un dispositiu gàbia a la carretera del Coll d’Ordino i els sospitosos, pocs minuts després, circulaven en direcció a Canillo.

Així, els detinguts havien obert el cotxe i n’havien remenat l’interior, però sense endur-se res. El modus operandi i el descriptiu dels dos homes va permetre a la Policia relacionar-los amb un altre furt amb força en un altre cotxe d’una turista, comès el dia anterior a l’aparcament Funicamp. Al maleter dels vehicles dels arrestats es va trobar un TPV. La Policia actualment investiga per què l’utilitzaven i si podria estar relacionat amb altres vehicles.

D’altra banda, divendres a la nit a la capital un home no resident de 33 anys va ser detingut en un hotel per agredir la parella. El personal de l’establiment va donar l’avís quan es van començar a sentir sorolls i crits en una de les habitacions. Quan va arribar la Policia, l’home estava agredint la seva parella.

Dissabte al migdia, el cos d’ordre va detenir un noi de 19 anys a Encamp per agredir la parella de la seva mare i diumenge a la nit una dona de 44 anys va ser arrestada per agredir la seva parella.

Finalment, durant el cap de setmana la Policia va detenir diverses persones per conduir sota els efectes de l’alcohol i les drogues. També va arrestar un home per conduir amb el permís de conduir suspès.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT