PUBLICITAT

Primer top10 de Roger Puig a la Copa del Món a Suïssa

L'esquiador s'ha estrenat amb el nou material després del canvi en la normativa

Per El Periòdic

Roger Puig a la pista.
Roger Puig a la pista. | FAE

La Copa del Món de para alpí ha començat avui a Sankt Moritz (Suïssa) amb el primer descens. Roger Puig ha assolit el seu primer gran resultat, amb un top10.

L’andorrà ha acabat 10è el primer descens de Sankt Moritz amb un sol pal. Tot i que l’expectativa era superior, segons ha explicat el seu staff, aconseguir un top10 al descens de St Moritz amb esquis nous i sent la primera cursa amb un sol pal des del canvi de normativa, s’ha de qualificar de molt positiu.

Demà, l’andorrà tornarà a competir al segon descens d’aquesta Copa del Món.

Medina i Caminal repeteixen podi, amb Garcia al top10 també, al segon gegant NJR d’Alpe Cermis

Avui s’ha disputat a Alpe Cermis (Itália) el segon gegant NJR amb la presència d’Íria Medina, Jordina Caminal i Clàudia Garcia, i amb victòria de Medina, segona posició de Caminal, repetint ambdues les posicions del dia anterior, i a més amb Garcia al top10 en la 8ª posició.

Medina s’ha imposat amb un crono d'1.39.20. El seu crono era el millor a la primera mànega, mentre que a la segona li ha estat suficient amb el 6è temps parcial per vèncer per un avantatge de 0.10 respecte a la seva companya, Jordina Caminal, que ha estat segona.

Caminal avui, a més de ser segona, ha assolit 41.73 punts FIS que juntament amb els 51.04 d’ahir milloraran substancialment els actuals 69.68 que té a l’última llista de la FIS. Avui, però, qui no millora és Medina, que ha fet 40.71 punts (ahir va fer 30.81 i té actualment 32.32).

Per la seva part, també bona posada en escena de Clàudia Garcia, que ha estat 8ª amb +1.60 respecte a Medina, i ha marcat 57.00 punts, millorant tot i que per molt poc els seus actuals 57.19 en la disciplina de gegant.

A Ahrntal, Mijares queda fora del segon eslàlom de la Copa d’Europa

Avui Carla Mijares tornava a competir a l’eslàlom de la Copa d’Europa d’Ahrntal, a Itàlia. L’andorrana, que estava fent un bon esquí a la primera mànega, no ha pogut completar la baixada i ha quedat fora.

Carla Mijares acumula aquesta temporada quatre podis (dues victòries i dues segones posicions), més una 5ª plaça a estacions com Alpe Cermis, Kronplatz o Adelboden. Però, a la cita de la Copa d’Europa d’Alpe Cermis dels dos últims dies no ha acabat de completar el gran inici a les Copes d’Europa. Avui, que sortia amb el dorsal 62, no ha pogut completar la primera mànega, tot i demostrar el seu bon esquí.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT