PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un empat injust

L'Espanyol aconsegueix el gol sense cap mèrit

Per Laura Gómez Rodríguez

Iván Gil celebrant el gol amb l'afició, ahir.
Iván Gil celebrant el gol amb l'afició, ahir. | @FCANDORRA

L'FC Andorra més lluitador que mai s'ha vist avui al Nacional. Aquesta tarda, els de Sarabia han jugat la vintena jornada de LaLiga Hypermotion contra l'Espanyol, que ha acabat amb un empat d'1-1, amb un rival que s'ha mostrat sense ganes, desconcentrat i sense domini en el terreny. Els tricolor han començat el joc amb una clara convicció: guanyar amb mèrit, la qual cosa anava pel bon camí, però una pilota que arribava a Pampín i que el defensa volia baixar amb el pit per fer l'esperat despeje, s'ha convertit en un remat a la mateixa porteria que Martín no va poder aturar. Així ha arribat el primer i únic gol dels pericos, sense cap mèrit. Des del minut zero, el control del terreny ha estat força marcat pels tricolor, fent un joc net, controlat i amb cap, amb moltes més arribades a l'àrea de perill que els de l'Espanyol. El conjunt ha pujat decibels i han aconseguit fer un partit emocionant. El partit més esperat i històric pels aficionats, pel país i pels mateixos jugadors continuava deixant bocabadats a més d'un, però l'esclat d'eufòria d'un Nacional amb 3020 assistents ha vingut quan al minut 83 un remat encertat d'Iván Gil ha enviat l'esfèric cap al fons de la porteria perica, i amb aquest, l'empat amb gust de victòria per la lluita i la fermesa amb la qual han jugat avui els tricolor.

Un partit de 4-0

Pel que fa a la valoració del partit, Eder Sarabia ha estat rotund, per ell "és un partit de 4-0", segons ha explicat en declaracions postpartit. Remarcant que els tricolor "han fet un partidàs", a més d'afegir amb un to d'alegria i il·lusió que s'ha fet entrenador de futbol per "veure jugar al meu equip així".

"L'empat ha estat just"

Finalment, l'entrenador de l'Espanyol, Luis Miguel Ramis, també en declaracions posteriors al partit ha exposat que després de la primera mitja part han fet reajustaments perquè han vist que els jugadors de l'Andorra estaven ben tancats en la posició de defensa i "en aquest sentit hem canviat el punt de pressió i ha anat una mica millor, hem tingut més possessió i millors oportunitats. Els hem fet el partit més incòmode". També, Ramis ha afirmat que "a partir del gol no hem sabut gestionar el partit. El partit s'ha de guanyar 1-0, s'ha de tancar. Tots hem d'aportar una mica més. És cert que en el còmput global, l'empat ha estat el més just".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT