PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

'Amb lletra menuda' aplega una vintena de nens a la biblioteca comunal d'Encamp

L'espectacle de titelles es basa en relats infantils de l'escriptor català Jaume Cela

Per El Periòdic

Teia Moner durant l'espectacle de titelles, aquest matí.
Teia Moner durant l'espectacle de titelles, aquest matí. | M.V./ANA

La Biblioteca Comunal d’Encamp ha acollit aquest dissabte al matí l’espectacle de màgia i titelles ‘Amb lletra menuda’ a càrrec de Teia Moner, el qual es basa en una sèrie de relats infantils de Jaume Cela.

Teia Moner és mestra de primària, pedagoga, tècnica en educació emocional i formadora de docents; també representa Espanya a ‘RIMES. Xarxa Internacional de marioneta i Salut’. El seu currículum també inclou les professions d’actriu, maga i titellaire, havent-se dedicat els darrers 40 anys al món de l’espectacle, creant el mateix nombre d’obres; ha realitzat més de 17.000 representacions al llarg d’Europa, a banda de col·laborar amb diversos mitjans de comunicació i obtenir nombrosos premis en reconeixement a la seva tasca. Moner ha manifestat a l'ANA que la va fascinar la idea de treballar conjuntament amb Jaume Cela “un autor al que admiro tant i que conec personalment. La seva vessant de mestre i la meva fa que parlem el mateix idioma quan es tracta de fets artístics adreçats als infants”.

L’autor dels contes representats a l’espectacle ‘Amb lletra menuda’, Jaume Cela, nascut a Barcelona l’any 1949, és escriptor, pedagog i mestre. Ha guanyat una considerable quantitat de premis, a més d’haver estat condecorat amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya 2008, i s’ha consolidat com un dels més importants i prolífics escriptors per al públic infantil i juvenil en llengua catalana.

L'activitat, d'entrada lliure i gratuïta, ha aplegat una vintena d'infants, que han escoltat els següents contes teatralitzats de Cela: ‘Els nassos del rei’, ‘El gegant panxut’, ‘L’estrella que volia tenir cua’ i ‘El cel té un problema’.

Segons informa l'ANA, l’activitat forma part del conjunt d’esdeveniments nadalencs duts a terme per la parròquia d’Encamp, entre els quals s’hi inclouen l’entrega de cartes al Pare Noel (reserva prèvia) a Casa Cristo el 23 de desembre i la vigília de Nadal, inflables i jocs infantils a la sala polivalent així com simuladors virtuals al Centre de Congressos el mateix 24 de desembre, entre molts altres tallers i activitats ludicoculturals que es prolongaran fins el dia de Reis.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT