PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’espectacle itinerant ‘Candore’, protagonista del cap de setmana

El Poblet de Nadal també comptarà amb la sisena cursa ‘El petit Santa Claus’

La pista de patinatge a la plaça del Poble.
La pista de patinatge a la plaça del Poble. | Comú d\'Andorra la Vella

El Poblet de Nadal torna aquest cap de setmana amb un programa ben farcit d’activitats per a tota la família. El muntatge Candore, de la companyia Bambolea, envairà l’eix comercial aquest dissabte a partir de les 18.30 hores, fins a arribar a la plaça Príncep Benlloch. En aquesta ocasió es tracta d’un espectacle envoltat de màgia amb xanquers, ballarins, acròbates, trapezistes, mags i pallassos que acompanyen una carrossa que condueix una dona a sobre la lluna. El mateix dissabte se celebrarà la ja tradicional cursa El petit Santa Claus, a les 12.00 hores a l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila. L’activitat s’ha organitzat conjuntament el Club Atletisme Valls d’Andorra i el Comú d’Andorra la Vella, i està adreçat a infants i famílies, que després de participar en la carrera podran lliurar la carta al Pare Noel. A hores d’ara ja hi ha gairebé 90 inscrits i les persones que vulguin participar-hi es poden inscriure fins al mateix dissabte a www.topcrono.net.

La resta d’activitats que formen part del Poblet de Nadal segueixen en marxa, com el mercat de Nadal, la pista de patinatge, l’oficina de correus màgica i el Neret After Shopping. En aquest espai en concret també continuen les actuacions en directe amb concerts de formacions i DJ del país. A més a més, divendres i dissabte a les 20.30 hores es podrà veure l’espectacle d’hivern de les fonts de la Rotonda, amb la melodia de l’artista andorrà, Jordi Claret, Colors de muntanya, seguida per la reconeguda Viva la vida, de Coldplay.

En darrer lloc, cal destacar que els més petits podran participar dissabte i diumenge a les activitats del talleret dels menairons, a la glorieta de la plaça del Poble, i que estan adreçades per a infants d’entre 4 i 7 anys. També comptaran amb el parc de Nadal, a l’espai de l’antiga caserna de bombers, i el Joc dels menairons, on podran descobrir on s’amaguen pels carrers de la parròquia cinc éssers màgics i rebre un regal a canvi, a partir de les pistes i els mapes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT