L'Enfaf sènior venç el primer clàssic contra l'Edford (0-4)

• Alba López amb tres gols i Laia Pérez sentencien l'equip de la Seu
LA SEU D'URGELL

?Pipi' ?samarreta blava, dorsal 7? culmina amb el tercer gol, diumenge. Foto: EL PERIÒDIC

L'Enfaf sènior va viure el diumenge passat el primer clàssic de futbol femení al camp de l'Escola de Futbol Orgèl·lia de la Seu (Edfor) i va tornar al Principat amb un 0-4 i els conseqüents tres punts que mantenen l'equip de Xavi Roura invicte després de sis jornades de competició i es manté com a líder en solitari en la Segona Divisió Catalana amb dos punts més que Tàrrega i Les Garrigues.

Malgrat el resultat les jugadores tricolors van haver de suar la victòria i el bon joc col·lectiu sumat a l'olfacte golejador d'Alba López, Pipi, van fer possibles el triomf. La davantera de l'Enfaf va trencar la igualada en el minut 10, sola davant la portera de l'Edfor, que va posar tot de cara quan els dos equips estaven mostrant una gran igualtat. S'ha de tenir en compte que tot i que les jugadores de l'Enfaf sènior porten anys jugant en les categories juvenil i infantil, és el primer any en la categoria absoluta mentre que l'Edfor porta tres temporades.

Laia Pérez va augmentar l'avantatge gràcies a un gol de vaselina al minut 17 i abans del descans de nou Pipi va fer el 0-3. Només començar la segona part la punta andorrana va completar el hat-trick que sentenciava el matx. La setmana que ve, a casa contra la Granja d'Escarp.

D'altra banda l'equip cadet s'ha fet més líder en imposar-se al segon classificat, el Sant Quirze de Besora, en un partidàs que perdia 1-4 i que va acabar guanyant 5-4 amb gols de Cathy (3), Bibi i Marina; per últim l'infantil va guanyar per un còmode 10-1 el Manresa B.