PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Grandvalira inaugura la nova terrassa del Racó de Solanelles

Ho ha fet amb la primera jornada gastronòmica de la temporada

Per El Periòdic

La nova terrassa del Racó de Solanelles
La nova terrassa del Racó de Solanelles | Grandvalira

L’estació d’esquí de Grandvalira va inaugurar ahir la nova terrassa del Racó de Solanelles amb una jornada gastronòmica on es va presentar l’oferta culinària de l’estació per aquest hivern amb la presència de les propostes d’altres restaurants dels sectors de Pas de la Casa, Grau Roig i Encamp. El director de restauració de Grandvalira Pas de la Casa – Grau Roig, Carles Jordi, va voler destacar la feina duta a terme pels establiments de l’estació, «que han sabut combinar tradició i innovació, productes autòctons amb els ingredients més exclusius, per crear un producte únic i de qualitat que sigui el colofó de l’experiència a Grandvalira».

El restaurant el Racó de Solanelles és un dels restaurants més emblemàtics i amb més trajectòria de Grandvalira, ubicat a 2.500 metres d’altitud just a la sortida del Funicamp. La reforma de la seva terrassa és una de les novetats d’enguany i s’ha dut a terme de la mà de la marca de mobiliari de disseny ‘bulthaup’.

Els assistents a la jornada van participar d’un menú degustació amb els plats de les respectives cartes preparades per aquesta temporada hivernal. Els restaurants ofereixen una carta on predomina la cuina autòctona i de muntanya, però també hi ha espai per a la innovació i els tocs d’autor.

La majoria dels restaurants de Grandvalira ofereixen propostes nocturnes, fins i tot els que es troben a més de 2.000 metres d’altitud, als quals es pot accedir en esquí de muntanya o ratrac.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT