Lezkano lamenta la falta d’encert en atac contra l’Unicaja Màlaga

L’entrenador tricolor valora positivament el matx que es va perdre per «petits detalls»

Per Joan Jiménez

Un instant del partit.
Un instant del partit. | ACB Photo / D.Catalán

La derrota del MoraBanc Andorra a la Bombonera contra l’Unicaja Màlaga per 81-87 deixa un sabor agredolç en la boca del seu entrenador, Natxo Lezkano. El basc va declarar en la roda de premsa posterior al matx que valora, en línies generals, com a un bon partit dels seus pupils, dels quals va dir que «no puc dir res als nois» sobre la derrota a casa. El tècnic va esmentar que el primer quart va ser «molt bo» pels tricolor basant-se en la solidesa defensiva per part dels dos conjunts. Tot i així, al tercer quart, Lezkano va explicar que jugadors com Kalinoski «ens han fet molt de mal», a més que «hi ha hagut unes quantes accions que no hem sabut defensar, a més que no hem estat bé en atac en aquells moments», sent una combinació negativa que va condicionar als tricolor a perdre contra els andalusos. Tot i així, el tècnic va esmentar que el matx es va perdre per «petits detalls» davant d’un equip tan formidable com són els verds, a més de posar èmfasis en la capacitat dels seus jugadors de «reposar-se, hem lluitat, ens hem ficat dins del partit» tot i no haver pogut arribar a disputar la victòria al conjunt d’Ibon Navarro, que es manté en segona posició de l’ACB, deixant als de Lezkano en 16a posició.