PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cande Moreno torna a no competir a França i Suïssa

Les proves a Val d’Isère i Saint Moritz, cancel·lades per les condicions de pista

Per El Periòdic

L’estació d’esquí de Saint Moritz, Suïssa, aquest darrer cap de setmana.
L’estació d’esquí de Saint Moritz, Suïssa, aquest darrer cap de setmana. | FAE

Cande Moreno torna a quedar-se sense competir, aquesta vegada a Val d’Isère, França, i Saint Moritz, Suïssa. Les condicions de les pistes d’esquí després de les nevades i pluges que es van produir dissabte a la nit va fer impossible la competició i l’organització va haver de cancel·lar les competicions.

Vidosa veu en el podi de Verdú «la recompensa» a molts anys d’esforç de la FAE / El director esportiu de la secció d’esquí alpí de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), Roger Vidosa, va fer ahir unes declaracions on va explicar que «crec que com tots, estic molt emocionat amb el resultat del Joan d’ahir». Vidosa va assegurar que encara li costa «realitzar que hagi algú pogut ser tercer a la Copa del Món». La tercera posició de Verdú a la competició mundial «és una cosa que tots hem somiat des de fa molt, hem picat pedra des de fa molts anys, tots els que hem passat com a corredors, com a entrenadors, a la Federació, per nosaltres tot el que s’ha fet per l’esquí andorrà, l’esquí estudi amb l’EEBE... tot el que s’ha fet, ahir va tenir una recompensa amb el Joan».

Del Rio, segona a la Copa d’Europa de Goms / Gina del Rio va tornar a pujar al podi en la cursa júnior, en aquest cas segona, a la Copa d’Europa de Goms, Suïssa, amb els 10km mass start en lliure tant en categoria júnior com en sènior. D’aquesta manera, tanca la Copa d’Europa suïssa amb dues segones posicions i una victòria.

Mijares es queda fora a Mayrhofen / Ahir, Carla Mijares competia a la Copa d’Europa de Mayrhofen, Àustria, en la disciplina d’eslàlom. L’andorrana no va poder acabar la primera mànega, ja que una errada la va fer perdre velocitat i sortir-se de la pista d’esquí austríaca.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT