PUBLICITAT

Andorra la Vella

El comerç celebra una facturació d’èxit per al pont de la Puríssima

Els comerços afirmen que hi ha hagut una gran afluència de gent

Per Maria Lozano

Imatge de l’Avinguda Carlemany, durant aquests dies.
Imatge de l’Avinguda Carlemany, durant aquests dies. | A.M.

El pont de la Puríssima ha sigut un èxit per als comerciants. Així, quatre comerços de diferents àmbits van explicar a EL PERIÒDIC les bones vendes que hi ha hagut aquests dies, amb un dels ponts més importants per a l’economia del país. Així doncs, una llibreria, una botiga de telefonia, una d’estètica i un comerç general van explicar la seva experiència durant aquests dies.

La Vanessa Fernández, la segona encarregada de la botiga física d’AliExpress a Andorra la Vella, va comentar que «hem facturat molt bé, no esperàvem que vingués tanta gent». Fernández recordava que van obrir ara fa uns set mesos i que a l’estiu també van tenir molta afluència de compradors: «És la novetat», explicava, afegint que «la gent compra molt per AliExpress per internet, però no veu una botiga física fins que arriben aquí».

Una botiga d’estètica i maquillatge del centre va informar que «hi ha hagut més gent que el passat perquè el pont era més gran. El dimecres ja hi havia gent», explicava, però «també ens han robat molt, sobretot mostres de perfums». Això és, remarcava una de les encarregades, perquè «la botiga estava molt plena, no es podia ni entrar ni sortir». Respecte a Nadal, va informar que «encara vindrà més gent a comprar regals, però per Cap d’Any l’afluència normalment ja baixa, ja que nosaltres no fem rebaixes».

J&M, la botiga de telefonia que hi ha al centre comercial de l’Illa Carlemany, també ha notat l’afluència de turistes que hi ha hagut durant aquests dies. Un dels seus treballadors va destacar que «hi ha hagut moltes persones, però les compres han sigut pitjor que les de l’any passat». Aquest va recalcar que «aquesta baixada de compres en el sector de la tecnologia ve degut a la crisi i les compres amb internet».

Pamela Méndez és l’encarregada de la llibreria Llibre Idees, i va explicar que «ha sigut molt millor aquest pont que el de l’any passat, ja que hi havia molt interès en alguns títols, com pot ser Alas de Sangre o Las hijas de la Criada». Això, va informar l’encarregada, s’ha reflectit en les vendes que han tingut durant tot el pont. Méndez va informar, a més, que normalment es compren molts llibres per regalar en festes de Nadal, ja que «aquest és un regal relativament més accessible per a totes les butxaques, i a més és un regal estrella per a molts». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT