El Morabanc pateix la seva sisena derrota consecutiva

Els tricolors han perdut per 81 a 87 davant l'Unicaja de Màlaga

Per Carmen Salas

Els jugadors durant un moment del partit. Foto: acb Photo / D. Catalán

Els jugadors de Natxo Lezcano han estat incapaços d'imposar-se als d'Ibon Navarro (exentrenador dels andorrans), i tot i anar per endavant durant bona part del partit. Els tricolors no han sabut mantenir el bon nivell de la primera part del partit i com ve sent habitual, a la segona part, han tornat a perdre efectivitat i resolució, errades que els jugadors de Màlaga han sabut aprofitar per guanyar el partit.

El Morabanc ha començat el primer quart amb força energia i bon percentatge d'encerts i un excel·lent marge de triples, fet que ha permés que els tricolors l'acabessin per endavant amb un 24-18 que permetia somiar amb la victòria als seus seguidors, que han omplert el poliesportiu de gom a gom. Malauradament, el segon quart ha deixat veure una irregularitat en el joc que no permetia fer més gran la distància de punts amb els d'Ibon Navarro, que mantenien un estira i arronsa constant amb les forces molt igualades.

Durant el tercer temps, el Morabanc ha entrat en una espiral de desencerts, sense anotar cap triple, caos que han aprofitat els jugadors de l'Unicaja per començar a marcar el ritme del partit. Natxo Lezcano no ha sapigut trobar la clau per anul·lar els contrincants i els tricolors han arribat al final perdent de dos punts.

Finalment, al quart quart, i tot i recuperar la capacitat d'encert en alguns moments, els jugadors del Morabanc han viscut una dramàtica repetició dels últims partits i han acabat per perdre un nou partit, en aquest cas per 81 a 87, resultat que els empata amb el penúltim classificat de la lliga.