PUBLICITAT

UP + DA + Independents farà una prova pilot de contenidors intel·ligents i un programa de recollida de trastos

La candidatura habilitarà nous punts de recollida d’escombraries coberts a diferents punts d'Encamp i del Pas de la Casa

Per El Periòdic

Membres de la candidatura d'Units per al Progrés + Demòcrates + Independents d'Encamp. Foto: DA.
Membres de la candidatura d'Units per al Progrés + Demòcrates + Independents d'Encamp. Foto: DA.

La candidatura d'Units per al Progrés + Demòcrates + Independents d'Encamp ha anunciat aquest dissabte que habilitarà, si continuen al Comú els propers quatre anys, nous punts de recollida d'escombraries a diferents zones dels pobles d'Encamp i del Pas de la Casa. En paral·lel, es posarà en marxa una prova pilot de contenidors intel·ligents per saber quan estan plens, així com un programa de recollida de trastos vells.

El número 10 de la llista, Andreu Valls, ha fet un repàs per la feina feta en matèria de gestió de la brossa, recollida i triatge dels residus durant aquest mandat. S'han remodelat punts de recollida, habilitat més espais per als trastos, s'han embellit alguns d'aquests punts (com el de la travessera de l'Areny o el del carrer de la Vena) i s'ha utilitzat l'aigua freàtica per a la neteja urbana. En paral·lel, en matèria d'embelliment, s'han incrementat les zones verdes i la decoració amb flora, com ho demostra el fet que Encamp s'hagi convertit en el primer poble d'Andorra que ha rebut el distintiu de Vila Florida.

Per als quatre anys vinents i si són reelegits, Riba s'ha compromès a continuar reforçant la neteja viària a tota la parròquia, impulsar els programes de foment del reciclatge i a construir nous punts de recollida d'escombraries coberts (com a l'aparcament de Terra Llarga). Evidentment, ha subratllat Riba, "també continuarem amb el programa d'embelliment i amb l'aposta pel verd urbà".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT